Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Themasessie Digitalisering | Eerste sprekers bekend

24 mei | 12:00 pm - 5:30 pm

Op donderdag 24 mei vindt de themasessie Digitalisering plaats. Ditmaal is ProRail de gastheer met als locatie het Railcenter in Amersfoort. Het opleidingscentrum voor de nederlandse spoorsector.

De digitale transitie is disruptief en heeft in diverse sectoren tot grote veranderingen geleid. Hoe raakt de digitale transitie de wereld van de assetmanagement professional? Hierbij gaat het niet alleen over de digitalisering van de informatie stromen die nodig zijn voor het steeds verder verbeteren van assetmanagement, maar ook de digitalisering van de assets en assetsystemen zelf.
De middag is gevuld met interessante sessies met veel ruimte voor interactie:

Thymo van den Brug (ProRail), Jaap Bakker (RWS) en Arjen Adriaanse (Arcadis) gaan met elkaar en het andere deelnemers in discussie over het verzamelen en verwerken van data ten behoeve van het uitvoeren en het verbeteren van asset management. Hoe kan je weten wat je wilt verzamelen? Kan je ook gebruik maken van Big Data? En hoe verwerk je data tot zinvolle informatie waar je beslissingen op neemt?

Andere bijdrages deze middag van:

Enexis over de Digitale Distributienetwerkbeheerder en

Royal HaskoningDHV over de Toekomst van BIM: niet alleen een asset-data-base maar ook een management tool om te managen op prestaties, risico’s en kosten.

Gegevens

Datum:
24 mei
Tijd:
12:00 pm - 5:30 pm

Organisator

IAM-NL
E-mail:
secretariaat@amnederland.nl
Website:
https://theiam.org/

Locatie

Railcenter
Soesterweg 244
Amersfoort,3812 BHNederland
+ Google Maps
Website:
https://www.railcenter.nl/