Jaarcongres AMNL op 12 oktober 2017 | I AM THE FUTURE

De wereld verandert razendsnel en assetmanagement moet mee. Het gaat niet meer alleen om goed beheren en verstandig investeren, tegenwoordig zijn ontwikkelingen als Internet of Things, circulaire economie en samenwerken in netwerken minstens zo belangrijk. Zowel in de publieke als in de private sector vraagt dat om een omslag in denken en doen.

Verken de toekomst

Tijdens het congres I AM THE FUTURE op 12 oktober verkennen we de toekomst van assetmanagement. We zoomen in op kansen en hoe die te benutten. Zodat je de meeste waarde uit je assets haalt en je jezelf en je assetmanagementorganisatie professionaliseert.

Voor wie

Het programma van I AM THE FUTURE is toegesneden op directieleden, managers en professionals van organisaties die te maken hebben met assetmanagement: het realiseren en beheren van kapitaalgoederen. Dit kunnen zowel rechtstreeks betrokken partijen zijn vanuit overheid of de private sector (eigenaren en beheerders van infrastructuren, fabrieken, vastgoed of andere kapitaalgoederen), als aannemers, ingenieursbureaus, onderzoeksbureaus, adviesbureaus, certificerende instellingen en toezichthouders. Zowel leden van AssetManagement Nederland als niet-leden.

Kom donderdag 12 oktober naar het 2e jaarcongres van AssetManagement Nederland bij TenneT in Arnhem. Een dag met veel interactie, innovatie en inspiratie.
Mis het niet! Meld je vandaag al aan want vol = vol!

https://www.aanmelder.nl/iamthefuture

Met vriendelijke groet,

AssetManagement Nederland