1e themasessie 2018 IAM-Nederland

Sfeerimpressie Themabijeenkomst

AssetManagement Nederland (AMNL), inmiddels de Nederlandse afdeling van het internationale Institute of Asset Management (IAM-NL), organiseerde op 25 januari 2018 de themasessie assetmanagement en duurzaamheid. CMS Asset Management was host van deze tiende themabijeenkomst en had hiervoor een inspirerende locatie uitgekozen. Met 60 deelnemers was de zaal goed gevuld.

Het nieuwe karakter van duurzaamheid

Duurzaamheid was tot enkele jaren geleden binnen de meeste organisaties nog bijzaak, tenzij het de kernactiviteit betrof. Hoewel we al tientallen jaren bezig zijn ons te ‘verduurzamen’, lijkt het erop dat we in een stroomversnelling zijn geraakt. We moeten wel, want we krijgen een steeds beter beeld van hoe onze aarde en wij als mensheid ervoor staan. We kunnen steeds meer technologie inzetten én onze resultaatgerichtheid is hoger dan ooit tevoren.

Hoe wordt die duurzaamheidsambitie vertaald naar doelstellingen, hoe kan de organisatie worden meegenomen, hoe realiseren en hoe de effectiviteit meten? Dit zijn vragen die organisaties, die in hoge mate afhankelijk zijn van fysieke assets om hun organisatiedoelstellingen te realiseren, bezighoudt.

Presentaties 1e themabijeenkomst

De presentaties van de 1e themabijeenkomst van 2018 zijn beschikbaar voor onze leden.